Kinderfeestjes

Bij de verschillende parken van Libéma bieden we ook kinderfeestjes aan: van zwemmen, klimmen tot aan een dagje dierentuin. Dus wil jij een onvergetelijk kinderfeestje vieren? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden.

 • AquaZoo Leeuwarden

  Een spetterend kinderfeestje vieren aan de Friese wateren? Ga samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de dieren. Welk feestje je ook kiest: de jarige wordt extra verwend met een cadeautje.

   

  Ga naar aquazoo.nl

 • Dierenbos

  Bij Dierenbos heb je de keuze uit verschillende soorten kinderfeestjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een feestje tussen de dieren op de boerderij? Of ga je liever zwemmen, midgetgolfen, bowlen of een combinatie daarvan? Het kan allemaal!

   

  Ga naar dierenbos.nl

 • Dierenrijk

  Vier een beestachtig leuk kinderfeestje in Dierenrijk! Kies voor het feestje wat bij jou past! Wil je bijvoorbeeld helpen met het verzorgen van de dieren, voedsel voor de olifanten maken of speel je liever dierenbingo? Ontdek alle dieren in ons park en het dier in jezelf.

   

  Ga naar dierenrijk.nl

 • Klimrijk Brabant


  Op zoek naar een sportief en avontuurlijk kinderfeestje? Ontdek de mogelijkheden bij Klimrijk. Kom samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes klimmen op de verschillende parcours, ga in- of outdoor lasergamen of ga de strijd aan tijdens een potje archery tag.

   

  Ga naar klimrijk.nl

 • Luchtvaartmuseum Aviodrome

  Helemaal in de wolken zijn tijdens je kinderfeestje? Ontdek Aviodrome! De afwisseling tussen bekijken, leren en ervaren maakt het kinderfeestje tot een onvergetelijke ervaring! Instapkaarten bij de hand? Dan kan de reis beginnen!

   

  Ga naar aviodrome.nl

 • Beekse Bergen


  Onvergetelijk kinderfeestje vieren in Safaripark en/of Speelland Beekse Bergen? Ontdek samen met je vriendjes en vriendinnetjes de wilde dieren tijdens een safari in het Safaripark of verken de verschillende attracties in Speelland.

   

  Ga naar beeksebergen.nl

 • ZooParc Overloon

  Voel je een echt feestbeest tijdens jouw kinderfeestje in ZooParc! Ga samen met vriendjes en vriendinnetjes op ontdekkingsreis en bekijk de leefgebieden van o.a. de cheeta’s, leeuwen en apen. Kom daarna lekker klimmen en klauteren in de speeltuin.

   

  Ga naar zooparc.nl