De mooiste tijd beleef je bij
Nieuws

Tijdelijk nieuwe bewoners in Safaripark Beekse Bergen!

Hilvarenbeek, 27 - 10 - 2016

In de periode van 9 december tot en met 22 januari kunnen bezoekers tijdens een nieuwe editie van Africa by Light naast imposante led-neushoorns, olifanten, goudkleurige leeuwen en honderden andere dieren tijdelijk ook nieuwe fantasierijke bewoners in Safaripark Beekse Bergen ontdekken.

» Lees meer

Brabantse dierentuinen doen het goed

Rosmalen, 16 - 08 - 2016

Safaripark Beekse Bergen, Dierenrijk en ZooParc Overloon zijn bijzonder tevreden over de hoge bezoekersaantallen van deze zomer. De drie Brabantse dierentuinen danken de stijgende bezoekersaantallen onder meer aan de komst van nieuwe diersoorten, jonge dieren en hoge gastgerichtheid.

» Lees meer

Libéma lanceert Locatiemagazine en Locatiezoeker

Rosmalen, 23 - 06 - 2016

Voor organisatoren van een evenement - van bedrijfsfeest tot congres en van beurs tot muziekevenement - heeft Libéma altijd een passende locatie. Om het nog gemakkelijker te maken de juiste locatie te vinden, zijn er nu het nieuwe Locatiemagazine en de Locatiezoeker op de vernieuwde website.

» Lees meer

Libéma neemt afstand van beweringen in media

Rosmalen, 04 - 06 - 2016

NRC en Reporter Radio melden vandaag dat vastgoedeigenaren sterk hebben geprofiteerd van het uitbreken van de migratiecrisis in 2014. In dat kader wordt er ook gewezen naar  Libéma dat op een aantal van haar locaties plaats biedt aan het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA).

» Lees meer

Libéma betrokken bij ontwikkelfonds voor meer korte vakanties in Brabant

Oisterwijk, 16 - 12 - 2015

Meer banen en meer bestedingen door meer bezoekers in Brabant. Daarop richt het Brabantbrede Leisure ontwikkelfonds zich, waartoe Midpoint, De Beekse Bergen, De Efteling, en VisitBrabant het initiatief nemen. Vandaag tekenden deze partijen een intentieovereenkomst met Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Brabant.

» Lees meer

Libéma neemt NHB Deurne over

Deurne, 16 - 12 - 2015

De overnameovereenkomst met Helicon Opleidingen is vandaag getekend. Vanaf augustus 2016 wordt Libéma eigenaar van het hippische complex aan de Bruggenseweg in Deurne.

» Lees meer

Cuno Groenewoud naar Libéma

Rosmalen, 02 - 12 - 2015

Cuno Groenewoud (35) is per 1 november in dienst getreden bij Libéma als manager Sales voor de divisie Beurzen & Evenementen.

» Lees meer

Congrescentrum 1931 viert vijfjarig bestaan.

's-Hertogenbosch, 30 - 11 - 2015

Congrescentrum 1931 bestaat vijf jaar! Dit wordt gevierd met een speciaal logo, de onthulling van vijf bijzondere panelen en aantrekkelijke kortingen voor alle klanten die al eens te gast waren in het voormalige veemarktgebouw.

» Lees meer

Dieren in Beekse Bergen eten duurzaam natuurgras van Staatsbosbeheer

Hilvarenbeek, 08 - 10 - 2015

Sinds kort eten onder meer de yaks, kamelen, zebra’s en przewalskipaarden van Safaripark Beekse Bergen gras uit de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Het gras blijkt erg in de smaak te vallen bij de dieren in het Safaripark die graag ‘schraal hooi’ eten. Dat is hooi van land dat niet bemest wordt en waar geen chemische middelen worden gebruikt.

» Lees meer

Komt een luipaard bij de dokter in Iran

Hilvarenbeek/Nuenen, 19 - 08 - 2015

Dierenarts Jacques Kaandorp (bekend van het televisieprogramma Komt Een Aap Bij De Dokter) gaat op reis naar Iran, om zijn medewerking te verlenen aan een bijzonder luipaardenproject.

» Lees meer

« Terug naar home