Piloot Pien Bruil is 25.000e hoogvlieger bij Aviodrome
Piloot Pien Bruil is 25.000e hoogvlieger bij Aviodrome

Lelystad, 08 - 09 - 2014

Piloot Pien Bruil is 25.000e hoogvlieger bij Aviodrome

Feesten op hoog niveau. Dat deden ze op 7 september bij  Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad.  Sinds de start van de pilotenopleiding in april gingen er al duizenden kinderen op voor hun vliegbrevet. De achtjarige Pien Bruil had vrijdag zelfs de eer om gehuldigd te worden als 25.000e Aviodrome-piloot.

Huldiging
De 25.000e piloot werd natuurlijk enorm in de watten gelegd. De dolblije Pien kreeg een pilotenpet, een opblaasvliegtuig, vrijkaartjes voor Aviodrome en een supergroot vliegbrevet! Op de foto poseert zij samen met Piet, een trouwe vrijwilliger van Aviodrome.

Pilotenopleiding
Als kinderen tijdens hun bezoek aan het Luchtvaart-Themapark vijf opdrachten succesvol uitvoeren, dan krijgen ze aan het einde van de dag hun Aviodrome-vliegbrevet. Kinderen verdienen een vliegbrevet als ze aantonen te beschikken over de kwaliteiten van een échte piloot. Hun vaardigheden worden getoetst tijdens een vliegtest, seintest, kennistest, ogentest en een stuurtest. Met de capaciteiten van Pien zat het allemaal wel snor. Sterker nog: de resultaten van de test tonen aan dat ze een echte hoogvlieger is…

Foto: Pien Bruil, de trotse bezitter van het 25.000e Aviodrome-vliegbrevet, poseert samen met een van de vrijwilligers van Aviodrome.

« Terug naar overzicht
De mooiste tijd beleef je bij

Vakantieparken

Libéma heeft vakantieparken en groepsaccommodaties, waar plezier en ontspanning hoogtij vieren. »

Attractieparken

De negen attractieparken van Libéma trekken al jaren veel bekijks en bieden plezier aan jong en oud. »

Beurzen & Evenementen

Libéma beschikt over tienduizenden vierkante meters voor uw beurs, evenement, concert en meer. »