De mooiste tijd beleef je bij
Komt een aap met griep bij de dokter
Komt een aap met griep bij de dokter

Hilvarenbeek, 15 - 09 - 2014

Komt een aap met griep bij de dokter

De ‘Komt een aap bij de dokter’-dag trok afgelopen zaterdag vele nieuwsgierige bezoekers naar Safaripark Beekse Bergen. Zij maakten onder meer kennis met de makers van het populaire televisieprogramma over de dieren in Safaripark Beekse Bergen.

Tijdens de ‘Komt een aap bij de dokter’-dag hielden speciale knuffeldokters spreekuur. Zo nam de 6-jarige Katja uit Purmerend plaats in de wachtkamer met haar zieke knuffelaapje Jimbo. Al snel bleek wat er aan de hand was: Jimbo had griep! Maar met de voorgeschreven medicijnen komt hij er gelukkig snel weer bovenop…

Verdovingspijltjes
Bezoekers mochten verder bijvoorbeeld een kijkje nemen in de operatiekamer van Safaripark Beekse Bergen en zelf oefenen met het schieten van verdovingspijltjes. Natuurlijk was dierenarts Jacques Kaandorp aanwezig om te vertellen over zijn werk en vragen te beantwoorden.

Veelzijdig beroep
Safaripark-dierenarts Jacques Kaandorp en zijn team maken van alles mee. Van geboorten tot spannende operaties. En van eigenwijze tot juist heel lieve dieren. Een televisieploeg onder leiding van regisseur Toon den Engelse en producer Arthur Marres volgt Kaandorp in het programma ‘Komt een aap bij de dokter’ op de voet. Dat levert hele mooie beelden en verhalen op. Altijd interessant, vaak vertederend, soms droevig en vaak ook heel grappig.

Uitzendingen
‘Komt een aap bij de dokter’ is elke zaterdag vanaf 09.25 uur te zien op Omroep Brabant en wordt daarna ieder uur herhaald. 's Avonds is het programma vanaf 18.40 uur ook ieder uur te bekijken.

Foto: v.l.n.r. regisseur Toon den Engelse, dierenarts Jacques Kaandorp en producer Arthur Marres van het populaire televisieprogramma ‘Komt een aap bij de dokter’ 

« Terug naar overzicht
De mooiste tijd beleef je bij

Vakantieparken

Libéma heeft vakantieparken en groepsaccommodaties, waar plezier en ontspanning hoogtij vieren. »

Attractieparken

De negen attractieparken van Libéma trekken al jaren veel bekijks en bieden plezier aan jong en oud. »

Beurzen & Evenementen

Libéma beschikt over tienduizenden vierkante meters voor uw beurs, evenement, concert en meer. »