Libéma investeert bijna miljoen euro in ZooParc Overloon
Libéma investeert bijna miljoen euro in ZooParc Overloon

Overloon, 27 - 03 - 2015

Libéma investeert bijna miljoen euro in ZooParc Overloon

Libéma investeert als nieuwe eigenaar in 2015 bijna een miljoen euro in de renovatie van bestaande en de realisatie van nieuwe dierenverblijven, een algehele opknapbeurt en de komst van nieuwe dieren in ZooParc Overloon.

Zo worden er tijgers, pinguïns en kangoeroes verwacht. De kangoeroes staan met Pasen in het middelpunt van de belangstelling bij ZooParc Overloon. De populaire dieren zijn vanaf dat moment na een paar jaar afwezigheid weer te zien in het groene dierenpark.

Tijgers en pinguïns
De tijgers worden vlak voor de zomervakantie verwacht. De voorbereidingen voor de komst van deze prachtige roofdieren zijn al in volle gang. De zwartvoetpinguïns zijn waarschijnlijk vanaf mei te zien in hun verblijf nabij het terras van ZooParc Overloon. Vanaf die periode is bovendien het nieuwe doorloopverblijf van de ringstaartmaki’s klaar.

Zichtbaarheid dieren gestegen
Vanuit het inmiddels gesloten dierenpark Wissel in Epe verhuisden onder meer tien Chileense flamingo’s en vier oestities (kleinste aapje ter wereld) naar Overloon. De vogelshow van ZooParc Overloon start weer in juni. Leuk om te melden is dat er hard gewerkt is aan de zichtbaarheid van de dieren: die is inmiddels van ongeveer 30 procent naar ongeveer 95 procent vergroot.

‘Paaskangoeroes’
Met Pasen kunnen bezoekers dus al genieten van rondspringende kangoeroes. Zij zijn vanaf donderdag 2 april te bewonderen.

« Terug naar overzicht
De mooiste tijd beleef je bij

Vakantieparken

Libéma heeft vakantieparken en groepsaccommodaties, waar plezier en ontspanning hoogtij vieren. »

Attractieparken

De negen attractieparken van Libéma trekken al jaren veel bekijks en bieden plezier aan jong en oud. »

Beurzen & Evenementen

Libéma beschikt over tienduizenden vierkante meters voor uw beurs, evenement, concert en meer. »