De mooiste tijd beleef je bij
Libéma lanceert Locatiemagazine en Locatiezoeker
Libéma lanceert Locatiemagazine en Locatiezoeker

Rosmalen, 23 - 06 - 2016

Libéma lanceert Locatiemagazine en Locatiezoeker

Voor organisatoren van een evenement - van bedrijfsfeest tot congres en van beurs tot muziekevenement - heeft Libéma altijd een passende locatie. Om het nog gemakkelijker te maken de juiste locatie te vinden, zijn er nu het nieuwe Locatiemagazine en de Locatiezoeker op de vernieuwde website.

Met 11 beurzen- en evenementenlocaties verspreid door Nederland is Libéma één van de grootste leisureconcerns van Nederland. Volgens Cuno Groenewoud van Libéma Beurzen & Evenementen bieden de nieuwe website, Locatiezoeker en het Locatiemagazine veel gemak voor de organisator: “Allereerst is er de nieuwe website www.organiseren-bij-libema.nl, waarbij meteen opvalt dat het puur zakelijke karakter van voorheen heeft plaatsgemaakt voor gebruikersgemak en het snel kunnen vinden van de accommodatie die het beste past bij de wens van de organisator. Daarnaast ziet de organisator met de slimme Locatiezoeker in een paar klikken dat hij voor alle typen evenementen bij Libéma terecht kan: van teambuilding tot sportevenement en van vakbeurs tot festival.”

Locatiemagazine

Het Locatiemagazine biedt een compleet overzicht met de belangrijkste informatie en beelden van de locaties. Daarnaast biedt het 64-pagina tellende magazine ook veel inspiratie die organisatoren op ideeën brengt voor hun volgende evenement.

Op www.organiseren-bij-libema.nl zijn alle locaties te vinden en treft men tevens een overzicht aan van alle evenementen die op de Libéma-locaties te organiseren zijn.

« Terug naar overzicht
De mooiste tijd beleef je bij

Vakantieparken

Libéma heeft vakantieparken en groepsaccommodaties, waar plezier en ontspanning hoogtij vieren. »

Attractieparken

De negen attractieparken van Libéma trekken al jaren veel bekijks en bieden plezier aan jong en oud. »

Beurzen & Evenementen

Libéma beschikt over tienduizenden vierkante meters voor uw beurs, evenement, concert en meer. »