Valentijnstip: boek voor 1 april je bruiloft bij 1931 en het toastmoment is gratis!
Valentijnstip: boek voor 1 april je bruiloft bij 1931 en het toastmoment is gratis!

’s-Hertogenbosch, 13 - 02 - 2015

Valentijnstip: boek voor 1 april je bruiloft bij 1931 en het toastmoment is gratis!

Ben je ten huwelijk gevraagd? Of zelf op de knieën gegaan? En het antwoord was ‘ja’? Dan kun je nu plannen maken voor de bruiloft! Ga absoluut eens kijken bij 1931 in ’s-Hertogenbosch. Daar beleef je gegarandeerd de mooiste trouwdag! Schroom dus niet en zeg niet alleen ‘ja’ tegen elkaar, maar ook tegen 1931!

Bij 1931 is alles mogelijk
Wie trouwt bij 1931 is verzekerd van een even onbezorgde als onvergetelijke bruiloft. Van het ‘ja, ik wil’ tot een spetterend eindfeest met heerlijk eten, drinken en entertainment: het kan allemaal op deze unieke locatie. 

Het monumentale pand van 1931 heeft een authentieke uitstraling, maar beschikt tegelijkertijd over de meest moderne faciliteiten. Iedere droombruiloft wordt hier werkelijkheid. Elk bruidspaar heeft andere ideeën voor de mooiste dag van hun leven. Daarom stelt 1931 voor ieder huwelijksfeest een specifiek plan op, geheel naar de wensen van het trouwpaar.

Geniet met volle teugen
1931 is een officiële huwelijkslocatie nabij het stadscentrum met diverse sfeervolle ruimtes voor grote en kleine partijen. Bruiloftsgasten parkeren er natuurlijk gratis. Dankzij de perfecte catering komen zij niets te kort! En omdat alle wensen worden doorgesproken met één vaste contactpersoon zal ook het bruidspaar met volle teugen genieten!

Gratis toastmoment
Bruidsparen die voor 1 april hun bruiloft boeken bij 1931, krijgen het toastmoment (een glas Prosecco en een versnapering voor de daggasten) bovendien gratis aangeboden. Proost! Op een lang en gelukkig huwelijk!

Lees meer >

Maak nu snel een afspraak met Barbara Loosveld (Wedding Account Manager bij 1931) via 073-6293212 of stuur een mail naar info@1931.nl.

« Terug naar overzicht
De mooiste tijd beleef je bij

Vakantieparken

Libéma heeft vakantieparken en groepsaccommodaties, waar plezier en ontspanning hoogtij vieren. »

Attractieparken

De negen attractieparken van Libéma trekken al jaren veel bekijks en bieden plezier aan jong en oud. »

Beurzen & Evenementen

Libéma beschikt over tienduizenden vierkante meters voor uw beurs, evenement, concert en meer. »