Schoolreisjes

Bij de verschillende parken van Libéma bieden we ook schoolreisjes aan. Dus ben je op zoek naar een origineel, leuk én leerzaam schoolreisje? Bekijk dan hieronder de mogelijkheden en beleef een onvergetelijk schoolreisje van klimpark tot dierentuin!

 • AquaZoo Leeuwarden

  AquaZoo vind je aan de Friese wateren en met de uitgebreide diercollectie beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit in Noord-Nederland! Ga met de hele klas op ontdekkingstocht in AquaZoo en leer alles over de dieren.

   

  Ga naar aquazoo.nl

 • Dierenrijk

  In Dierenrijk kun je met de klas genieten van een beestachtig leuk en leerzaam schoolreisje. Ontdek niet alleen de dieren in ons park, maar ook het dier in jezelf. Kom slingeren als een aap, sluipen als een tijger, relaxen als een zeehond en eten als een olifant.

   

  Ga naar dierenrijk.nl

 • Klimrijk Brabant

  Een schoolreisje naar Klimrijk is buitengewoon avontuurlijk. Meesters, juffen en leerlingen kunnen er letterlijk de boom in! Kom samen klimmen op een van de verschillende parcours of ga gecamoufleerd de strijd aan tijdens het outdoor lasergamen.

   

  Ga naar klimrijk.nl

 • Luchtvaartmuseum Aviodrome

  Instapkaarten bij de hand? Dan kan de (school)reis naar Luchtvaartmuseum Aviodrome beginnen, de leukste vliegbestemming van Nederland. De afwisseling tussen bekijken, leren en ervaren maakt het schoolreisje tot een onvergetelijke ervaring!

   

  Ga naar aviodrome.nl

 • Beekse Bergen


  Met de hele klas op avontuur in Safaripark en/of Speelland Beekse Bergen? Ga op onvergetelijke safari in het Safaripark of beleef waterpret in Speelland. Liever allebei? Dat kan! Ontdek, speel en leer alles over onze natuur en de wilde dieren.

   

  Ga naar beeksebergen.nl

 • ZooParc Overloon


  Verken samen met de klas als echte ontdekkingsreizigers ZooParc Overloon. Bekijk de gebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Alle Expeditiegebieden ontdekt? Ga daarna klimmen en klauteren in de speeltuin.

   

  Ga naar zooparc.nl