De mooiste tijd beleef je bij
Zoover Award
Zoover Award

Safaripark Beekse Bergen: tweede Zoover Award op rij!

Hilvarenbeek, maandag 13 oktober 2014Safaripark Beekse Bergen is voor het tweede jaar op rij verkozen tot het ‘Beste dierenpark’ van Nederland. Bezoekers van Zoover waardeerden het safaripark in Hilvarenbeek gemiddeld met een 9,0. 

Parkmanager Sjors van den Boogaart van Safaripark Beekse Bergen nam vandaag de publieksprijs in ontvangst en toonde zich erg verheugd met de Zoover Award 2014.

"Groot compliment"
“Vorig jaar waren we al erg blij dat we als eerste uit de bus rolden. Dan is het helemaal fantastisch als een jaar later blijkt dat je nog steeds bovenaan staat. Want het is gemakkelijker om aan de top te komen, dan om er te blijven. Het is dan ook een groot compliment voor al onze medewerkers dat we daar met Safaripark Beekse Bergen toch in geslaagd zijn.”

“Het mooie is ook dat de Zoover Award een echte publieksprijs is. Bovendien zijn we van een 8,7 in 2013 gestegen naar een 9,0 in 2014. Hartstikke mooi! We zien het dan ook als beloning voor het feit dat we continu investeren in ons park. De komst van nieuwe dieren zoals krokodillen en nijlpaarden in 2014 is daarvan een goed voorbeeld”, vertelt Van den Boogaart.

Zoover-bezoekster: ‘Een fenomenaal dierenpark!’ 
Bezoekers van beoordelingssite Zoover zijn op internet zeer positief over Safaripark Beekse Bergen: “Het is een prachtig park, met heel veel mooie natuur. Je kunt er met gemak een hele dag vertoeven,” aldus Tinie op Zoover. Een andere opmerking komt van Jolanda: “Een fenomenaal dierenpark! Als je bij Safaripark Beekse Bergen bent geweest, is het of je thuis komt van een feest.” 

Kijk voor meer beoordelingen op www.zoover.nl.

Top 5 dierentuinen 2014

1. Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek, NB) 9,0
2. Dierenrijk (Nuenen, NB) 8,5
2. GaiaZoo (Kerkrade, LB) 8,5
3. Apenheul (Apendoorn, GL) 8,5
4. Ouwehands Dierenpark (Rhenen, UT) 8,4
5. Burgers Zoo (Arnhem, GL) 8,4
« Terug
De mooiste tijd beleef je bij

Vakantieparken

Libéma heeft vakantieparken en groepsaccommodaties, waar plezier en ontspanning hoogtij vieren. »

Attractieparken

De negen attractieparken van Libéma trekken al jaren veel bekijks en bieden plezier aan jong en oud. »

Beurzen & Evenementen

Libéma beschikt over tienduizenden vierkante meters voor uw beurs, evenement, concert en meer. »