Jeroen Dona nieuwe directeur Libéma Beurzen & Evenementen Zuid en West Nederland

Rosmalen, woensdag 4 april 2018 – Jeroen Dona start op 7 mei aanstaande bij Libéma als Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Nederland. Eigenaar Dirk Lips heeft dit vandaag bekend gemaakt. Jeroen Dona volgt hiermee Robert van Overdijk op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan als Directeur van Circuit Zandvoort. Jeroen Dona wordt commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor alle beurzen en evenementenlocaties in deze regio’s, te weten Autotron Rosmalen, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Congrescentrum 1931, Expo Haarlemmermeer en Zeelandhallen Goes.

Jeroen Dona is sinds 2016 lid van het directieteam van Alda Group, een internationale promotor van Electronic Music Events en onder andere commercieel eindverantwoordelijk voor de Nederlandse en Duitse markt. Daarvoor was hij ruim tien jaar werkzaam bij Albert Verlinde Entertainment en als Algemeen Directeur mede verantwoordelijk voor de fusie met Stage Entertainment.

Dirk Lips is verheugd met de komst van Jeroen Dona. “Jeroen heeft jarenlange ervaring op directieniveau in de wereld van live entertainment en events en een bewezen track record op het gebied van business development en commercie in zowel de B2C als de B2B markt. Ik ben er van overtuigd dat Jeroen Dona in staat is om de ambities van onze Beurzen & Evenementen divisie waar te maken.”

Met onder andere het Libéma Open grastennistoernooi, de Q-Music Foute Party in juni en Horse Event in september zal Jeroen Dona snel meerdere disciplines van Libéma leren kennen.

Andere nieuwsberichten

 • Image

  Vakantiegangers kiezen deze zomer voor luxe tijdens verblijf in Brabant

  21 juli 2020 — Vakantiegangers kiezen deze zomer voor luxe en bijzondere locaties. De boomhutten, bungalows met privé sauna en huisjes gelegen aan de waterkant zijn zeer in trek.

  Verder lezen
 • vakantiepark-beekse-bergen-victoriameer-familie

  Libéma & COVID-19

  30 april 2020 — Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) zijn de attractieparken tot nader order gesloten en zijn de evenementen tot 1 september 2020 gecanceld. De vakantieparken zijn wel weer geopend. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en onze medewerkers staan hierbij voorop.

  Verder lezen