Autotron Exclusive geeft Autotron een nieuwe toekomst met exclusieve auto’s

Liefhebbers van jong gebruikte en exclusieve bolides kunnen binnenkort hun hart ophalen op het Autotron in ‘s-Hertogenbosch. Maandag 15 april 2019 opent Autotron Exclusive haar deuren. Met Autotron Exclusive krijgt het autoverleden van Autotron een nieuwe en eigentijdse toekomst. In de hoogwaardige en bijzondere showroom staan 38 auto’s te koop, van de verschillende merken Audi, Ferrari, Bentley, Lamborghini, Land Rover, Maserati, Mercedes en Porsche.

Historie
De meeste mensen kennen het Autotron van de tijd dat dit een museum was waar bijzondere auto’s te bewonderen waren. Dirk Lips vindt het bijzonder dat Dirk Junior nu het stokje overneemt en met de gloednieuwe showroom het verleden van Autotron een nieuwe toekomst geeft. In de nieuwe showroom staan twee Spykers uit het museum als herinnering.

Een droom die uitkomt
Dirk Junior handelde al vanaf jonge leeftijd in brommers, quads en in auto’s. ‘Passie en liefde voor bijzondere auto’s is van huis uit meegegeven en ik ben dan ook zeer blij dat deze langgekoesterde droom nu uitkomt’, aldus Dirk Junior.

Onderscheidend
Alle auto’s die in de showroom staan worden zorgvuldig geselecteerd. Er wordt gekeken naar een lage kilometerstand, de garantie en of de auto’s full-option zijn uitgevoerd. Ook worden de bolides ter keuring aangeboden aan een betreffende dealer en hebben recent een onderhoudsbeurt gehad. Niet alleen met de kwaliteit van de auto’s, maar ook door aandacht voor de klant te hebben, wil Autotron Exclusive zich onderscheiden ten opzichte van andere showrooms.

Andere nieuwsberichten