Libéma gaat dit jaar fors investeren in twee Brabantse vakantieparken


Libéma gaat dit jaar fors investeren in twee Brabantse vakantieparken

Rosmalen, 18 februari 2020 – Libéma gaat voor een aantal miljoen euro investeren in twee Brabantse vakantieparken. De aanbieder van recreatiewoningen gaat de bungalows op de vakantieparken Dierenbos in Vinkel en Beekse Bergen grondig renoveren en restylen.

Het gaat in totaal om 160 accommodaties, waarvan een groot deel dit jaar nog aangepakt gaat worden. De overige woningen staan volgend jaar op de planning.

Bij Vakantiepark Beekse Bergen gaat het in totaal om veertig woningen en een groepsaccommodatie. Ook de tenten, chalets en diverse faciliteiten op het vakantiepark worden aangepakt.

Gerecycled hout

De woningen krijgen een compleet nieuw interieur en een luxe keuken. Voor het interieur wordt gewerkt met producten van gerecycled (teak)hout. Dit hout is afkomstig uit oude huizen, versleten bruggen en van uit gebruik geraakte spoorwegen. De renovatie zal grotendeels voor de zomer zijn afgerond.

“De bungalows worden helemaal aangepast aan de wensen van nu”, vertelt Maikel Claassens, general manager van Vakantiepark Beekse Bergen. “Ze zullen dezelfde unieke sfeer behouden die bij de woningen en dit park past, maar dan met nieuwe voorzieningen in een modern jasje.”

Dierenbos

De bungalows bij Vakantiepark Dierenbos worden gerestyled. Dit jaar worden 94 accommodaties voorzien van nieuwe meubels, gordijnen, spiegels en luxe bedden. En dit alles op een manier die aansluit bij de bosrijke omgeving.

“De 94 huisjes krijgen een interieur dat past bij de smaak en eisen van deze tijd”, zegt Annouk Smeets, general manager van Dierenbos. “Vanzelfsprekend wordt er bij de inrichting rekening gehouden met de wensen van jonge gezinnen, dus de kinderen kunnen er nog steeds heerlijk spelen binnen.” Eerder werden op het vakantiepark al het parkeerterrein en de verlichting aangepakt.

Dierenverblijven

Niet alleen de bungalows voor vakantiegangers worden onder handen genomen, ook de dierenverblijven krijgen dit jaar een opknapbeurt. Smeets: “Onze dierenverblijven worden helemaal nagelopen en zullen er straks weer top bij staan.”

 

Andere nieuwsberichten