Libéma & COVID-19

Rosmalen, 30 april 2020 – Naar aanleiding van de genomen maatregelen en adviezen rondom het coronavirus (COVID-19) van het RIVM, de Nederlandse overheid, de Brabantse Veiligheidsregio’s en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD) zijn de attractieparken tot nader order gesloten en zijn de evenementen tot 1 september 2020 gecanceld. De vakantieparken zijn wel weer geopend. De veiligheid en gezondheid van onze gasten en onze medewerkers staan hierbij voorop. Daarom gelden er de komende tijd beperkingen en zijn bepaalde faciliteiten gesloten.

Libéma volgt de situatie en de maatregelen rondom het coronavirus continu en past het beleid aan waar nodig. Hou voor de laatste informatie onze website en social media van het betreffende park of locatie in de gaten.

Wij hopen jullie snel weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Andere nieuwsberichten