ZooParc en Dierenrijk uitgeroepen tot leukste uitjes van Noord-Brabant

Overloon/Mierlo, 4 februari 2021 – ZooParc en Dierenrijk zijn uitgeroepen tot  ‘Leukste uitje van Noord-Brabant’. Tijdens de digitale bijeenkomst van de door de ANWB-georganiseerde verkiezing werd bekendgemaakt dat de dierentuin in Overloon de meeste stemmen heeft ontvangen.

Dierenrijk in Mierlo ontving de bronzen medaille. De uitjes werden door de kiezers beoordeeld op de punten prijs/kwaliteit, sfeer, faciliteiten, personeel en het aanbod.

Waardering
Roel Huibers, general manager van ZooParc, is ontzettend blij met de uitverkiezing. “ZooParc is een prachtig park. We hebben door de sluitingen een pittig jaar achter de rug. Daarom zijn we extra blij dat bezoekers ons zo waarderen.”

Huub Wijnen, general manager van Dierenrijk, trots op de bronzen medaille: “Het is fantastisch om deze erkenning te ontvangen. Hopelijk kunnen we snel weer onze deuren openen om bezoekers te kunnen verwelkomen.”

Elfde keer
Het is de elfde keer dat de ANWB de leukste uitje-prijzen uitreikt. Dit jaar brachten mensen hun stem uit in de categorieën ‘provincie’ en ‘landelijk’ (voor attracties met meer dan 450.000 bezoekers per jaar). Dit resulteerde in een top-3 in alle categorieën.

Andere nieuwsberichten