Peter van der Schans aan de slag als nieuwe general manager Dierenrijk

Van der Schans, die hiervoor vier jaar werkte als manager van de Nijmeegse vestiging van Pathé, heeft ruime ervaring in de recreatiebranche. Zo werkte hij al voor zijn studie Leisure & Events Management aan Stenden Hogeschool bij Walibi Holland, toen nog Six Flags genaamd. Daarna ging hij achtereenvolgens aan de slag bij Vakantie & Attractiepark Slagharen, de Keukenhof en Attractiepark Toverland.

Verschil maken
“Ik vind het fijn om mensen een mooie dag te bezorgen. Zeker in een tijd als deze kan je daarmee echt een verschil maken”, vertelt hij over zijn passie. “Een dierentuin is een plek waar je echt even kan ontsnappen en samen met je gezin of vrienden heerlijk kan ontspannen.”

Hij hoopt dan ook snel weer mensen te mogen ontvangen in het dierenpark. “Het is een hele gekke periode om te starten, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het tij binnenkort zal keren en ik samen met het team er een fantastische zomer van kan maken. Ik kan in ieder geval niet wachten.”

Andere nieuwsberichten

 • Libema-Carola Schouten-ontvangt-brief

  Carola Schouten ontvangt brief van Libéma over openen dierentuinen

  7 mei 2021 — In navolging van het plaatsen van een openbare brief over het openen van dierentuinen in drie landelijke kranten, heeft Dirk Lips, Algemeen Directeur en oprichter van Libéma, deze brief vanmiddag ook aangeboden aan demissionair minister Carola Schouten (Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit).

  Verder lezen
 • Safaripark-beekse-bergen-leeg-park

  Open brief aan kabinet: dierentuinen ontlasten overvolle parken en pleinen

  7 mei 2021 — Met het mooie weer, Hemelvaart en Pinksteren op komst, bieden dierentuinen dé oplossing voor overvolle parken en natuurgebieden. Om dit kenbaar te maken heeft Libéma, eigenaar van onder andere Safaripark Beekse Bergen, vandaag een openbare brief geplaatst in drie landelijke kranten. Ook biedt Dirk Lips, directeur van Libéma, deze brief vandaag aan bij demissionair minister Carola Schouten.

  Verder lezen