Vakantieparken Libéma zien boekingen stijgen na verlengde kerstvakantie

Hilvarenbeek/Vinkel, 15 december 2021 – Nadat bekend werd dat de basisscholen eerder sluiten voor de kerstvakantie, stromen de boekingen binnen bij Vakantiepark Dierenbos, Safari Resort Beekse Bergen en Vakantiepark Beekse Bergen.

“Sinds er werd gesproken over een verlenging van de maatregelen, merkten we al dat het aantal boekingen toenam. Maar na de persconferentie zien we dat enorm veel gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd een verblijf bij de parken van Libéma boeken”, zegt Miriam van Riel, sales manager bij Libéma, het moederbedrijf van de drie vakantieparken. “Daardoor zijn bijna al onze accommodaties volgeboekt.”

Er zijn nog wel een aantal mogelijkheden, zo weet Van Riel. “We merken echt dat er behoefte is om er tussenuit te gaan in een veilige omgeving. Hier kunnen de mensen beschikken over een modern huisje op een weids opgezet park met veel ruimte. Alle accommodaties beschikken natuurlijk ook over wifi, waardoor ouders ook nog kunnen werken, terwijl er voor de kinderen genoeg vermaak is. Er is veel mogelijk binnen de huidige maatregelen, zoals bijvoorbeeld bowlen en zwemmen bij Vakantiepark Dierenbos. Daarnaast is Safaripark Beekse Bergen geopend en heb je op het Safari Resort ook nog eens dieren voor de deur, hoe gaaf is dat.”

Andere nieuwsberichten