Gasten


Samen zorgen we voor onze gasten

Gasten voelen zich thuis bij Libéma dankzij openheid, goede service en een veilige en gastvrije omgeving. We bieden een
omgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt en waarin we voortdurend streven naar de hoogste
kwaliteit van producten en diensten voor een eerlijke prijs.

Wat we doen:

 • Voor iedereen toegankelijk

  We streven er naar al onze locaties zo toegankelijk te maken dat iedereen ze kan bezoeken – ook mensen die minder goed ter been zijn of in een rolstoel zitten, visueel beperkt zijn of op een andere manier extra begeleiding nodig hebben. Overal zijn er aangepaste toiletten; bij Beekse Bergen hebben we bovendien het eerste Changing Places Toilet van Nederland. Ook zijn onze zwembaden toegankelijk voor rolstoelgebruikers, hebben steeds meer van onze parken inclusieve speeltuinen, zijn gangpaden in centrumgebouwen en restaurants breed genoeg voor rolstoelen en zijn de wandelpaden in de parken verhard.

 • Verantwoorde horeca

  Over elk product in de horeca wordt goed nagedacht. We vinden het belangrijk om gerechten te serveren met verantwoorde producten. We letten daarbij op de werkomstandigheden van de medewerkers van bedrijven waar we inkopen. Ook kijken we naar hun inzet voor de natuur en maatschappij in de landen waar ze gevestigd zijn. Verder kijken we naar de manier waarop groentes zijn geteeld, de leefomstandigheden van dieren, transport en watergebruik. Waar mogelijk kopen we in bij lokale ondernemers.

 • Fairtrade producten

  We vinden het belangrijk dat niet alleen onze medewerkers het goed hebben, maar ook die van onze leveranciers. We kopen onze producten in bij ondernemingen waar werknemers normale uren draaien, tegen een eerlijk loon onder goede omstandigheden.

 • Transparantie

  Bij ons komen gasten niet voor verrassingen te staan. Ons boekingsproces is helder, de prijs op de website is ook de prijs die je betaalt. Daarnaast zijn we open in onze keuzes, leggen we met liefde uit waarom we tot bepaalde beslissingen zijn gekomen en laten we ook graag zien hoe het er bij ons achter de schermen aan toe gaat.

 • Privacy & data-beveiliging

  We gaan zorgvuldig om met de gegevens van onze klanten, houden ons aan alle regels vanuit de AVG en doen er alles aan om data-lekken te voorkomen.